Despre Noi

Trup. Minte. Suflet.

Noble Lotus este brand-ul creat pentru tine. Produse cu ingrediente 100% naturale naturale. Create cu pasiune si devotament. Misiunea noastra este de a oferi produse de ingrijire destinate clipelor tale de rasfat si relaxare. Produse care ofera acele clipe de tandrete. Noble Lotus este mai mult decat un simpla brand. Este un mod de viata.

Aducem SPA-ul la tine acasa

Scopul nostru este de a crea cele mai frumoase momente. Un brand de nelipsit din viata oamenilor, precum mine si tine. Un produs special. Pentru un public care isi doreste ceea ce este mai bun, pentru ei si persoanelor dragi din viata lor. Noble Lotus s-a nascut pentru a servi. Aducem SPA-ul la tine acasa.
Formulele produselor Noble Lotus au un conținut ingrediente 100% naturale și nu conțin parabeni. În timpul folosirii produselor cosmetice, ingredientele chimice se absorb în corpul nostru. Formulele produselor noastre au fost dezvoltate pentru a te proteja de ingredientele chimice nedorite și pentru a îți asigura un trup frumos, o minte sanatoasa si un suflet relaxat.

Ingrediente 100% naturale

Produse ingrediente 100% naturale si vegetariene prețuim stilul de viață sănătos și credem că ingredientele naturale vegetariene sunt compatibile cu principiile etice ale brandului nostru și ne ajută să avem pielea sănătoasă pe termen lung. O bună parte din ingredientele produselor de ingrijire se absorb în corpul nostru în timpul folosirii și de aceea, produsele noastre nu conțin ingrediente de origine animală, parabeni si sunt 100% vegetariene si naturale, contribuind la starea ta de sănătate și la frumusețea corpului tău.

Produse 100% manual

Procesul de fabricatie este realizat artizanal, asigurand o calitate ridicata a produselor si o imbinarea armonioasa a ingredientelor naturale folosite. Ofera si o unicitate vizuala al unor produse precum sapunurile.

Produse netestate pe animale suntem ferm împotriva testării produselor cosmetice pe animale și susținem această inițiativă globală de a standardiza interdicția testării pe animale ale produselor cosmetice în întreaga lume, nu doar în Uniunea Europeană.

CONTACT

Email: office@NobleLotus.com

Telefon: 0760 151 538

WhatsApp: 0724091248

Transport Gratuit

Transport GRATUIT in Bucuresti pentru comenzile in valoare de minim 50 RON si transport GRATUIT in tara pentru comenzile minime de 100 RON.

Garantie de Satisfactie

Nu esti multumita de produsul tau? Il poti returna in parcurs de 14 zile.

Produse Naturale

Folosim doar ingrediente 100% naturale de origine vegetala atent selectionate pentru o experienta inedita.

Ce Spun Clientii